• Client:Confidential
  • Location:Malvern, PA
  • Design Team:Owner

Marketing Office Renovation

Irwin & Leighton was awarded the Marketing Office Renovation project on this confidential customer’s Malvern Campus. The purpose of this project was to renovate the existing Marketing space to incorporate the new design and finish standards. The scope of the project included open seating areas, conference rooms, huddle rooms,
focus rooms, and a new hub. I&L closely coordinated all construction, technology, and furniture activities within this occupied space to ensure a smooth and seamless transition that did not interrupt the every day activities of the business.

Key Highlights:

Contracting Method: GMP/Construction Management

Project Duration: +/- 17 Weeks

Our Sector Knowledge

In Progress

Projects that Irwin & Leighton is currently completing